CD-k

Tibeti levegő

Borító

Pihentető relaxációs dallamok segítségével engedje el aznapi gondokat, s a képzelet szárnyán hamarosan a fenséges Himalája csúcsai közelében találja magát.  

A Himalája meditáció

Borító

Kövi Szabolcs a lassú, meditatív zenék kedvelőinek készítette ezt a lemezt. Egyetlen zenei hangulat uralja az albumot, különös, mély hangú furulya misztikus hangja varázsol el a hallgatót. A természethangok segítségével elképzelhető, ahogy a nagy hegy lábánál ülünk és bámuljuk a messzi havas csúcsokat, miközben a hely békéje teljesen eltölti a szívünket  

Álomszép zene…

Borító

A lemez anyaga komolyzenei alapokon nyugszik. A válogatás fontos szempontja az egyszerű, megnyugtató, harmonikus dallamok alkalmazása, amely relaxatív szülőnek és gyermeknek egyaránt. A klasszikus zenei alap fejleszti a kisbabák muzikalitását.  

Halász Judit: Apa figyelj rám

Borító

Halász Judit pályafutása alatt sok mindenről énekelt, ami egy család, egy gyermek mindennapjaiban és ünnepeiben fontos, egy kivétellel: apa-lemezt még nem készített. Mostanáig, az “Apa figyelj rám” úgy szól az apáknak, papáknak, nagypapáknak, hogy az egész család számára közös élmény, szórakozás, feltöltődés, kikapcsolódás, egyben elgondolkodtató és szívmelengető, helyenként szívszorító.

tovább...


  

Zorán: Körtánc

Borító

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekes-gitáros új albuma. A lemez alcíme a Kóló elnevezést kapja, amely egy balkáni néptánc, ezzel is jelezvén Zorán szerb származását. A művész zenei munkássága alatt először nyúlik vissza gyökereihez. Az új CD-n szenvedélyes, néha ironikus, elgondolkodtató, érzelmileg elmélyült szerzemények szólalnak meg, különlegessége, hogy Presser-Dusán szerzőpáros mellett egy számot maga, Zorán jegyez.  

Anconai szerelmesek

Borító

A szombathelyi Weöres Sándor Színház 2009-ben játszott darabjának dalbetétei a színészek előadásában. Fülbemászó zene: Albano és Romina Powertől Modugnón át Gianni Morandiig és Adriano Celentanóig. És ami az egyik generációnak a rég letűnt fiatalság, az a másiknak ízig-vérig retro.  

Republic: Köztársaság

Borító

Ez a CD az együttes 25. lemeze. A zenekar már a megalakulásakor stílust teremtett. Zenéjük az első taktustól felismerhető, markáns, összetéveszthetetlenül egyedi. Aki könnyed kikapcsolódásra vágyik, szinte azonnal dúdolhatja a zenekarral a könnyen megjegyezhető dallamokat, aki több időt szentel a dalok alapos megismerésére, felfedezheti azokat a hangszerelésbeli finomságokat és mesteri hangszeres játékot, amit a rafinált Republic-zenészek a lemezre rejtettek.

tovább...


  

Lord: Szóljon a Lord!

Borító

Minőségi és rendkívül precíz, jól meghangszerelt dalaikkal a Lord együttes biztos pont a hazai dallamos hardrock-zenében. Ez a dupla CD 34 dalból áll, különleges válogatás az együttes legnagyobb slágereiből, de nemcsak válogatás, hanem a csapat újrajátszotta az összes dalt, így friss, a mai kor hangzásához illő felvételeket hallhatunk a korongról.