Hivatalos közlemény a kulturális intézmények működési rendjéről

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy Magyarország Kormánya a 40/2020. (III.11.) rendeletében veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Erre való tekintettel Kőszeg város kulturális intézményei (Jurisics-vár, Városi múzeum, illetve könyvtár) március 14-től határozatlan időtartamig a látogatók számára zárva tartanak.

Az intézményekben a látogatóforgalomtól eltekintve a munka folyamatos.

A Jurisics-várban minden kulturális program, közösségi esemény, összejövetel, próba, határozatlan ideig elmarad. További információ munkaidőben a 94-360-113-as telefonszámon, illetve folyamatosan a jurisicsvar.hu oldalon érhető el.

A városi könyvtárból kölcsönzött könyvek és egyéb adathordozók, dokumentumok visszaadásának határideje az intézmény újbóli megnyitását követő hétre tolódik. További információ munkaidőben a 94-360-259-es telefonszámon, illetve folyamatosan a koszeg-konyvtar.hu oldalon érhető el.

Városi múzeum kapcsolattartása a kutatószolgálattal e-mail-en (varosimuzeum@koszegimuzeumok.hu) keresztül továbbra is működik. További információ munkaidőben a 94-360-240-es telefonszámon, illetve folyamatosan a koszegimuzeumok.hu oldalon érhető el.

Aktuális információk a város hivatalos honlapján: www.koszeg.hu találhatók!

Szíves megértésüket köszönjük!

Kőszeg, 2020. március 13.

Básthy Béla s.k. Kőszeg város polgármestere
Pócza Zoltán s.k. Jurisics-vár Művelődési Központ és Várszínház igazgatója
Lajos Tiborné s.k. Chernel Kálmán Városi Könyvtár igazgatója
Révész József s.k. Kőszegi Városi Múzeum igazgatója
Dr. Zalán Gábor s.k. jegyző