Ajánlók

Zsálya, bor, csirkehús, vaj és liszt. A csirkés marsala összetevői. Azonban mégsem szakácskönyvet tart kezében az olvasó.
A sorozat első kötetében tett séta során az épületek történetének és a Sugárút építésének ismertetője
Nincs alkotó a világirodalomban, akit ne igézett volna meg a szőlő és a bor varázsa.
Létezik-e olyan ország, ahol kolbászból van a kolbász?
A világ legboldogabb teremtése én volnék...
Beszélgetés Kovács nagyapa mozijáról és a Nagykert rózsafáiról, a pélyi templom oltáráról és a velemi diófáról.
Bár a Horthy-rendszer immár több mint két emberöltő óta a múlté, emlékezete és megítélése napjainkban is élénk viták tárgya.
Kónya Imre megnyitotta emlékezetét azok számára, akik bepillantást szeretnének nyerni az utóbbi negyedszázad hazai politikai történéseinek színfalai mögé.
Három napja esik az eső. Nem a hosszas esőzésekre jellemző ónos egyhangúsággal, hanem vidáman, sűrűn, egyfolytában zuhog, mintha valami futó nyári zivatar lenne.
Vajon a cinke hogyan lett egy tejivó bűnszövetkezet tagja? Miért nem akar senki házi kedvencnek egy csótányt, mikor ő a rovarvilág gepárdja?